Vår histora

Kvalitetsklipp är en liten enskild firma som startade ur Coronapandemin våren 2020. Tanken som föddes var att då småföretagare fått det kämpigt under krisen sitter många fast med varulager som de inte har möjlighet att förvara. Det blir för kostsamt då deras normala försäljningskanaler är stängda, eller oerhört tröga i sin försäljning.

Dessa varulager köpte vi upp, och körde till vårt 17 kvadratmeter stora lager och tänkte, om vi kan göra småföretagare en tjänst att köpa deras restpartier, varulager och konkurspartier till en billig slant. Så kan vi dela med oss av detta till våra kunder.

Lagret blev snabbt överfullt. Och vi blev experter på varutetris i väntan på att vi kunde utöka till ett ytterligare lager.

Vi är kräsna med vad vi väljer att ta in, men priset kan lätt få kunden att tro något annat

Fredrik Gustafsson, Grundare av kvalitetsklipp.se

Vi är väl medvetna om att det vi säljer är billigt. Men för bara några månader sedan, såldes detta för ungefär det dubbla priset. Därför arbetar vi för att vara transparenta, och berättar gärna om varifrån produkterna kommer. För vår tanke är; gör vi ett fynd, ska du ha chansen till att göra ett fynd.

Önskar du kika på produkten innan du köper den? Maila oss så löser vi det.

Kvalitetsklipp

0790509635

Kvalitetsklipp@gmail.com

Önskar du kika på produkten innan du köper den?
Maila oss så löser vi det.