Livet som förälder ska vara lätt! – Därför gör vi vad vi kan för att underlätta.

Vi säljer barnartiklar såsom nappflaska för nyfödda, skedar till barn och nappar till bebisar, till ett billigt pris.

Kan man ens ha för många nappar till sitt lilla barn? Förmodligen inte!

Passa på att fynda vårt lager av billiga nappar, nappflaskor och skedar innan det är slut!

Baby B safe – kvalitet till ett billigt pris!

Vi säljer varor från Baby B Safe, som sätter säkerheten i produkterna som de producerar först. Tack vare att vi har ett restlager av produkter kan vi erbjuda ett riktigt lågt pris. Därför ger vi dig möjlighet att handla nappflaskor skedar och nappar till ett billigt pris. Kanske kan det underlätta för antingen din plånbok, eller för att du har möjlighet att inhandla fler nappar till din nyfödda bebis?

Add Babys Veckodagsmagneter

Fynda denna smarta produkt från Add Baby! Har du varit med om att du är osäker på när du öppnade barnmatsburken? Jag tror alla föräldrar känner igen sig! Tack vare denna enkla och billiga lösning, så fäster du en magnet på burken med veckodagen då den öppnades!

Inget mer svinn av barnmat, bra för din plånbok, bra för miljön. Och sist men inte minst, hur skönt är det inte att slippa fundera på om maten är fräsch eller inte? Passa på, köp dina veckodagsmagneter till ett billigt pris här på kvalitetsklipp.se

Magneterna kan du ha som kylskåpsmagneter på kylskåpet så har du dem alltid nära till hands. Magneterna fäster lagom hårt på alla burklock av metall. Varje förpackning innehåller en uppsättning veckodagar.

Du kan även passa på att köpa riktiga retro-barnartiklar till ett vrakpris! Vad sägs om gamla klassiska skedar från Saftey 1st, till riktigt bra priser, från 10 kronor styck. Minns du kvaliteten på produkterna som producerades förr? Produkter från det glada 90 talet? Här har du dom sprillans nya!

S